Ha elolvastad a HARC szabályzatát és a benne foglaltakat maradéktalanul vállalni tudod, akkor regisztrálhatsz egy neked tetsző még szabad hívójelet. Nem feltétel, hogy legyen megfelelő antennád, CB-rádiód, vagy 11 méteren adni venni képes amatőr készüléket, de ezek nélkül nem sok értelme van hívójelet kérned. Ha segítséget akarsz kérni ezek beszerzéséhez először a Hotel Alfa Radio Club facebook csoportjába kérd felvételed, ott kaphatsz segítséget az induláshoz, majd ha működik az állomásod kérd meg hívójeled az alábbi módon.

Ezt a néhány sort alapvetően kezdőknek és újrakezdőknek szánom, de könnyen lehet, hogy tapasztaltabbak számára is tartalmaz hasznos információkat.

 VÁLTOZÁS!!!

A diplomáit a továbbiakban az oldal és a klub üzemeltetője rendezi, én erről a posztról - a tagsággal egyetemben -. lemondtam!
További jó rádiózást

A diploma megszerezhető 6 különböző kontinenssel létrejött kétirányú (SWL nem) kapcsolattal. HARC log bejegyzésben szerepelniük kell, QSL-lap nem szükséges.

Mielőtt megkérdezi bárki ,hogy működne a fórumba, részletesen leírtam. Bárkinek kérdése, esetleg kérése lenne, az nyugodtan megkérdezheti a fórumban.

Kattints ide!

Új DXCC entitások kerültek kiosztásra az elmúlt időszakban.