(Ha esetleg ismerős a cikk az azért van, mert valamikor a hotelalfán olvasható volt csak egy szerencsétlen honlapköltözés miatt elérhetetlenné vált - egészen mostanáig.)

...

 

Hogyan hozzunk össze egy hátizsákban elférő bárhol telepíthető mobil állomást

ami 160m-70cm-ig minden üzemmódban (DRM-ben is) működőképes ?


 Itt gyakorlatilag a szerző (109HA561) kitelepülős állomása kerül ismertetésre, kezdve az áramforrástól a készülékeken keresztül az antennákig.

Készíthetünk otthon is némi kézügyességgel olyan interfészt (kábel és elektronika), amellyel a Yaesu FT8x7, és egyéb olyan típusai amelyek rendelkeznek mini DIN 8 pólusú ACCesory aljzattal – alkalmasak lesznek a CAT vezérlésre.

A cikket pdf formátumban képekkel innen tölthetitek le!

 Ugye Ti is szeretitek ezt a nagyszerű kis rádiót? Gondolom igen. Csakhát ne zabálna annyit. 109HA561 Józsi remek megoldást talált, fényképpekkel és bőséges magyarazázattal elátott cikkét innen tölthetitek le.

 

LE IS TÖLTÖM !!!

Szeretsz túrázni és rádiózni is, de igazán összekötni ezt a tevékenységet még sohasem tudtad, mert vagy menni kellett és nem volt sok idő rádiózásra, vagy sokat rádióztál, de keveset mentél. Flala most beavat a titokba, miként lehet 11 méteren gyaloglás közben rádiózni!