You are not allowed to view shoutbox.

Hogyan csináljunk sikeres rádiós aktivációt?

Akinek van megefelelő mobil cucca, egy kis ideje, meleg autója, vagy ruhája és persze főleg kedve jó sok állomást belogolni. A sikeres aktiválás fő záloga a jó PR, azaz nem árt ha már jó előre meghirdeted azt. Mindenki küldhet be eseményt a HARC honlapon az új esemény feltöltése gombra kattintva. Itt meg kell adni az aktiváció időtartamát (calendar fül), nevét (subject), a categories-ból kiválasztani a típusát, amely ha több napos, akkor aktiváció és kérhető hozzá különleges hívójelkérhető hozzá különleges hívójel, vagy kitelepülés. Utóbbi esetben a saját hívójeled után a /P-t haszáld.

Bővebben: Hogyan csináljunk sikeres rádiós aktivációt?

109HA178 Petya első aktivációja

 2011.01.22-én szombaton, a korábbi terveknek megfelelően, Laci barátommal kitelepültünk a Kő-hegyre. A Gerecsében 310 méter magasan lévő kitelepülési pontra. Az időjárás igazán kegyes volt hozzánk, így gyönyörű napsütéses időben kezdhettük meg az éter "bombázását".

Bővebben: 109HA178 Petya első aktivációja

Go To GREEN Camp

Ismét kitelepülés a Margitán !!! Máj-21-24.-ig Megrendezésre kerül a Go To Green Camp elnevezésű Military jellegű kitelepülés.

Bővebben: Go To GREEN Camp

109HA/RRK

 Megszületett a HARC első különleges hívójelet használó kollektív állomása a Rákosmenti Rádiós Körnek köszönhetően. A 2009-ben verbúválódott csapatot nem csak az köti össze, hogy közel élnek egymáshoz a Rákos-patak vízgyűjtő területén, hanem számos különleges aktivációt szerveztek az elmúlt években.

Bővebben: 109HA/RRK

Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Na megvolt a mai Bükki/Bánkúti autós kitelepülésem, fent voltam délután 2-től majdnem 7-ig, nem sokat engedtem el a májkit:) Autóval mentem a hideg télies szeles idő miatt, kocsiban ülve szélvédett helyen tűrhető volt az idő.

Bővebben: Március 15-ei bánkúti kitelepülés

Joomla templates by a4joomla