A 2016. szeptember 25-én meghírdetett kitelepülés nagy sikert aratott ! Gyönyörű napsütéses délutánunk volt és nagyon jó belföldi terjedést kaptunk.

 

10 kitelepült állomás gyűjtögette a pontokat. Galyatető, Kékestető, Dobogókő, Bánkút, Cserháttető, Győrújbarát kilátó, Veszprémfajsz,Tótvázsony reptér,Hármashatárhegy és egy különleges állomásunk is volt aki álló hajóról rádiózott /SMM.
Az otthon maradt állomások rendíthetetlenül osztogatták a pontokat. Legalább olyan örömmel vettek részt,mint akik kitelepültek. Végre beindult egy picit a rádió sáv és nem a sistergést kellett otthonról hallgatni.Több mint 100 összeköttetést regisztráltunk és ebben még az nincs benne aki csak a jó kedvért és jó időért ült be az autójába és megmászott egy csúcsot.Őt csak a rádiózás érdekelte,na meg,hogy beszélhessen a távoli HARC-os társával.
 
A magam részéről azt mondhatom,hogy ilyen mennyiségű állomást még nem regisztrálhattam be a Hotel Alfa oldalra amióta itt tag vagyok. Majd kiugrottam a börömből,hogy ilyen sikere van ennek a szép napnak. Nem is tudom mi lett volna,ha az alvó tagok vagy akik ép a családjukkal még egy utolsót nyaralnak az őszben,jelen lettek volna! Ez egy igazán jó HARC-os nap volt!
 
Nekem egy ajándék!
 
Köszönöm,hogy jelen voltatok és máskor is gyertek el!
Az ilyen napokat csak ajánlani tudom!
 
Üdv: 109HA600 Erzsi