Egy újabb meghirdetett programmal szeretnénk, ha minél több HARC tag összetalálkozna egymással a 11 méteren. Ezért ezentúl minden vasárnap este 21 órától arra biztatunk titeket, hogy hangoljatok a 27.385, valamint a 27.600-as frekvenciákra és engedjetek el egy-egy CQ HARC, CQ HOTELALFA hívást a saját hívójeletek leadásával együtt.

Ha találtok ellenállomásra, röviden váltsatok hívójelet, ha pedig akartok hosszabban beszélgetni menjetek egy szomszédos, szabad frekire. Mindenképpen jegyezétek be az így létrejött összeköttetéseket a HARC Clusterbe, hogy mások is lássák ki van és honnan, melyik frekin. Ráadásul, ha beviszitek ellenállomásotok QTH lokátorát az online logrendszerbe, láthatják rögtön hogy milyen távolságot sikerült áthidalni. (Gyakran logoló állomásoknál ez nem szükséges, őket már automatikusan számolja a rendszer - saját lokátor-kockádat pedig itt tudod bevinni a rendszerbe, ha nem tudod mi a lokátor kockád nézd meg itt)

Használhatjátok a facebookot és a HARC oldal chatjét is arra, hogy minél több összeköttetés létrejöhessen!!! A célunk az, hogy egyre több - főleg a magányos állomások - akadjanak környékbeli társakra, hogy egyszerre nézzünk a cső két végébe.

Szóval minden vasárnap este 21 órakor kiabálj a 27.385 USB-n, vagy a 27.600 USB-n. Az ÉTERI HARC CLUBTALÁLKOZÓ-nak akkor van vége, amikor elfogynak a QSO-k, kifogynak a témák. Ez nem verseny, csupán egy jó program minden rádiósnak. Ha enyhül az idő, ilyenkor kitelepülni is érdemes lesz.

Találkozzunk először 2015.01.04-én, vasárnap 21-tól az éterben!!