Isten éltessen ezen a szép, kerek évfordulón!

Kedves tagok!

Egy nehézségekkel és gyönyörű élményekkel teli évtized van mögöttünk. Sokan rengeteget tettek azért, hogy ez így legyen. Elsősorban nekik szeretném megköszönni, hogy mozgást,életet, jó kedvet hoztak közösségünkbe. 

Remélem a következő évtizedben is lesznek különös kalandok, aktivációk, sok-sok találkozó, hangulatos és izgalmas versenyek. 

Sokan mondjátok joggal - fejétől bűzlik a hal - valóban el vagyok havazva, építkezem, dolgozom ezerrel - kevés időm jut a clubra. Ezért is reménykedem abban, hogy Ti továbbra is segítetek a szervezésben, ötleteitek megvalósításában, pedig magam is igyekezni fogok segíteni, minden lehetséges eszközzel.

Mit szeretnénk ebben az ünnepi évben?

Jó lenne, ha lennének versenyek!
Mindenki boldog lenne, ha nem ölnénk egymást.
Kiváló lenne, ha egyre több állomásunk lenne aktív és logolna a clusterben.
Remek lenne, ha jönnének ötletek és meg is valósulnának.

Én két dolgot szeretnék nagyon, tovább erősíteni a kitelepülős vonalat, így biztos lesz Nagyperpé, mert az idén is sikeres volt.

Nemzetközi szinten indíthatnánk egy 109HA/HB10 aktivációt, amelyhez várom a jelentkezőket. Olyan nemzetközileg aktív rádiósok csatlakozzanak, akik legalább hetente egyszer tudnak dolgozni ezzel a hívóval. A cél az, hogy minden állomás kap még egy extra suffixet, egy betűvel. Azaz 109HA/HB10/H, meg 109HA/HB10/A...stb Ha négyen leszünk, akkor a HARC betűszót kell a DX-ereket összegyűjteni a QSL-ért, ha többen, akkor a HOTEL ALFA-t is kirakhatjuk velük.

Természetesen, ha XY 109HA/HB10/C-vel nyomja jövőre, belogolhatja a clusterbe saját néven összeköttetéseit, ugyanúgy számít majd a bajnokságba, csak a megjegyzésbe be kell írni: HB10/C.

Jelentkezéseiteket a facebookon itt, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várom!

73 DX - 109HA182 Silvius

és Isten éltessen minden HARC-ost!