You are not allowed to view shoutbox.

Találkozóval kapcsolatos infók

FIGYELEM A TALÁLKOZÓ NEM LAKITELEKEN, HANEM A SZOMSZÉDOS TISZAALPÁRON LESZ! BŐVEBB INFORMÁCIÓ HAMAROSAN!

Kedves rádiós barátaink. Mivel a találkozóra jelentkezettek száma sajnos nem haladja meg a vártakat, ezért némi változások keletkeztek a szállást illetőn, hogy a jelenlegi csekély létszám ellenére is az eddig megbeszélt áron vehessük a szállást igénybe.

 Tehát a szállás nem az előzőkben közzétett 6+1 férőhelyes faházakban történik, hanem 5 ágyas, kisebb – az előző helyszíntől 150m re lévő II. telephelyen. Komfortban közel megegyeznek ezek is az első verzió épületeivel, csupán az ágyak száma és az épület alapterülete kevesebb.

Akik számára csak most az utolsó pillanatokban vált egyértelművé, hogy mégis eljönnének, azok számára is (így a jelentkezési határidőt jócskán elhaladva) megpróbálunk szállást biztosítani, de mindenképpen jelezze részvételi szándékát a honlapon, és hívja fel 109HA185 – Acsi-t a találkozó szervezőjét, részvételi szándék jelzésére a 06/20 981 5142-es számon.

 Sajnos a kommunikáció ördöge ismét közbeszólt így a legelső találkozóról szóló cikkben közzétett e-mail címre nem érkeztek meg a jelentkezések, éppen ezért is fontos a honlapon jelezni a részvételi szándékot. Akik a napokban döntenek a részvétel mellett azoknak nem kell a találkozó költségét a megadott bankszámlára utalni, hanem az érkezéskor kell azt Acsinak átadni.

A szállás rendelkezésre állásáról mindenképpen telefonon értesítünk! Az árak, mint már említve volt maradtak. Egy éjszaka 3.300, két éjszaka 5.600,-Ft. Ebbe az idegenforgalmi adó is beletartozik. 6 év alatt továbbra is ingyenes a szállás, de az elhelyezés miatt kérünk mindenkit a jelentkezés mellett, ejtsen egy telefont is HA185-nek. Az új szálláshely előnyökkel is jár! Szabad a bográcsozás, bolt és strand 30m-re, a tisza holtága 100m-re található. Képek az új szállásról hamarosan.

 

 

Megközelítés:

GPS:

19° 59.57' E

46° 51.78' N

 

A kemping címe: 

Lakitelek-Tőserdő, Zalán utca 3. (A főútról lekanyarodva az ABC után)

 

Joomla templates by a4joomla