You are not allowed to view shoutbox.

Lehet jelentkezni a versenyre!

Elnézést mindenkitől, hogy erről a hírről nem készült időben cikk, de a honlapot többen szerkesztjük és dolgozó, elfoglalt emberek lévén sajnos nem tökéletes közöttünk a kommunikáció. 109HA037 Joe, nagyon helyesen, már időben élesítette a rendszert az új versenyre, amely 2009 május 9-én, szombaton lesz első ízben az idén.

Kezdő klub vagyunk, még kialakuló gyakorlattal. Én szeretném, ha a jövőben egész évben folyamatosan lehetne jelentkezni a HARC versenyeire, ahogy lejár az egyik határidő, automatikusan indulna a másik. Persze ezt a tagságban is tudatosítanunk kell, hogy senki se érezze magát úgy, hogy később kapott meg egy hírt és elhappolták előle a jó helyeket.

Nemcsak Kékes, Kab-hegy vagy Tokaj jöhet számításba, mehettek külföldre is, a Tátra, Kárpátok ormaira is, a későn ébredők meg kalkulálhatnak a versenyállomások elhelyezkedését megfigyelve, hogy hova érdemes települni, hogy mindenkit stabilan elérjünk.Szóval a korai és a kései jelentkezésnek is vannak előnyei és hátrányai egyaránt.

Ha valaki elvitte a "helyünket", lehet hozzá társulni. Ha mégsem akartok társulni, akkor a szomszédos hegyről még dolgozhattok, azaz ha valaki megy a Kékesre rádiózni, Piszkéstetőről, Galyáról nyugodtan lehet rádiózni, csak konkrétan arról az adott helyről nem, hogy ne zavarjuk adásunkkal a másik vételét, mert ez DX-nél nagyon zavaró, lehetetlenné teszi a halk állomások vételét.

A bejelentett helyszínen egy alkalommal lehet módosítani, indokolt esetben!
A jelentkezés során feltétlenül olvassátok el a versenyszabályzatot   és ha valami hiányzik belőle, jelezzétek nekem.

És még egy nagyon fontos dolog, ha valaki jelentkezik a versenyre az mindenképpen vegyen is rajta részt, ha mégsem tud, azt illik a verseny kezdete előtt néhány nappal lemondani. Még illetlenebb dolog egy versenyen forgalmazni nevezett versenyzőként, majd nem küldeni logot határidőre, vagy egyátalán. Kérjük a tisztelt tagságot, hogy ne szégyenkezzenek egy, vagy két összeköttetésből álló versenynaplóik miatt, mert valóban nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos.

Azok is beküldhetnek logot, akik nem jelentkeztek a versenyre! A pontosztó állomások fontos ellenőrző szerepköre eddig is nagyon hasznos volt a versenyeredmények kiértékelésénél, de 2009-től, ha jelentős számban érkeznek be a be nem nevezettektől versenynaplók, akkor újabb kategóriában is hirdethetünk győztest!



Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Joomla templates by a4joomla