Kedves HARC Tagok!

Örömmel értesítünk mindenkit,hogy a mai nappal megerősítést nyert az a tény, amely szerint ismét a tavalyi helyen rendezhetjük meg a HARC találkozót. A találkozó helyszíne Bagolyírtás, időpontja 2009. július 03.-05., azok kedvéért akik még nem tudnák. Az esetleges költségekről azután tudunk bővebbet mondani, miután kialakult a várható létszám. Akik nem ismerik még a helyszínt érdemes a tavalyi találkozó képeit és videóit átnézni!

További imformációk hamarosan...

Ezzel a kis élménybeszámolóval is csak biztatni szeretnélek Titeket, hogy írjatok rövid élménybeszámolókat, a veletek a közelmúltban megtörtént DX-élményekről. A levlistán is megírhatjátok, vagy a hír küldése menüpontra kattintva rögves fel is tölthetitek a honlapra!

Az elmúlt hétvége egyik legszebb pillanata február 13-a, péntek este volt, amikor a klubfrekvencia (27.470MHz) tele volt HARC-os társakkal és nemcsak Budapest környékéről. 109HA150 Soma, 109HA188 Thomas és 109HA186 Tamás már keményen nyomta 16 óra körül a beszélgetést. A két hegyiember hangja messzire szólt, de a jó terjedésben a völgylakók is szép DX-élményekre tettek szert!


Itt az új esztendő számunkra is, reméljük valóban terjedésben és DX-élményekben gazdag lesz.
Közös célunk, hogy felpesdítsük az étert a magunk számára is, hiszen minél többen rádiózunk minél többet, annál izgalmasabb lesz bekapcsolnunk a rádiót, egy hétvégén, különösen minden hónap utolsó hétvégéjén, amikor a HARC Napok invitálják a kedves rádiósokat, hogy hegyekre menjenek, Geodéziai tornyokat hódítsanak meg, vagy egyszerűen csak kitelepüljenek a közeli kilátóba.

Egy kis közös nosztalgiázásra hívlak titeket, visszakeresgettem az interneten, a HARC megszületésének nyomait, egy kicsit elkéstünk a köszöntéssel, de azért boldog születésnapot mindenkinek!

HARC PólóSziasztok!
A napokban egy másik társasággal póló projectbe kezdtünk,és szerintem mi is készíthetnénk hasonlót!Hotel Alfa Radio Club - Hungary és mindenkinek a saját hívójelével,persze csak aki igényli!Tök jó

A Rezi-vár Tök jó

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, rádióst és nem rádióst, 2008. május 24.-én a Keszthelyi-hegység északi részén található Rezi-várba.
Amit garantálni tudunk : Rádiózás, evés, ivás minden mennyiségben, geoláda, lenyűgöző táj és panoráma, 100% érintetlen természet.